Bulvár-celeb

2024.04.30. 04:50

Itt a nagy beismerés: Krausz Gábor elárulta, milyen hatással volt a kapcsolatukra Ázsia

Véget ért az Ázsia Expressz ötödik évadának forgatása, így minden részt vevő páros hazatért. Krausz Gábor nem menne vissza...

Forrás: Bors

Fotó: Máté Krisztián

Tény és való, hogy az Ázsia Expressz embert és kapcsolatokat próbáló műsor, és az sem titok, hogy szerelmek, barátságok, de még rokoni szálak is kuszálódtak már össze a forgatások alatt. Ezt jósolták a „jóakarók” Mikes Annának és Krausz Gábornak is, akik rácáfoltak a károgókra, hiszen éppen olyan szerelmesen landoltak Budapesten, ahogy szűk hat hete elindultak onnan életük második, nagy tévés kalandjára. A sztárséf most a Borsnak mesélt kapcsolatuk alakulásáról és az átélt, nem mindennapi élményeikről – írja a Bors. 

Krausz Gábor: csak két szót mondanék...

Kezdeném mindjárt azzal, hogy semmi jóra nem számítottunk, de sokkal rosszabb volt a legvadabb rémálmunknál is.

– Ugyanakkor egyetlen percét sem bánjuk, bár vissza nem mennénk, az tuti. Ha most jönne egy telefon, hogy elvesztek a felvételek, szerintem mindketten maximum két szót mondanánk, de ezt a két szót úgysem írhatod le, így ki sem mondom – kezdte nevetve Krausz Gábor, aki itt ragadta meg az alkalmat, hogy üzenjen azoknak a „közeli barátoknak”, akik az indulás előtt név nélkül féltették a kapcsolatukat egy cikkben.

„Kár volt aggódni...”

Anna és köztem minden a lehető legnagyobb rendben van. A kapcsolatunk nemcsak hogy túlélte az Ázsia Expressz viszontagságait, de meg is erősödött.

– Persze mi ketten és a valódi barátaink pontosan tudták, hogy ez így lesz, kár volt aggódni – szögezte le a sztárséf, aki röviden összefoglalta élményeit a nagy kaland kapcsán.

„Csőtörés? Ugyan már!”

Hogy mit hoztunk haza Ázsiából? Hát új recepteket biztosan nem. Maradjunk annyiban, hogy ettünk olyasmiket, amik remélem, idővel kikopnak az emlékezetünkből!

– Még most is érzem az orromban azokat a szagokat, amiket volt szerencsétlenségünk érezni mindenhol. Viszont egy hatalmas tanulsággal biztosan gazdagodtunk. Valamiért szeretünk panaszkodni és sokat emlegetni a saját kis nyűgjeinket. Hát én mostantól egészen másképp állok majd a mindennapi problémákhoz, az már biztos. Csőtörés? Ugyan már! Legalább van vízvezeték az otthonomban, ami arrafelé kis túlzással kuriózumnak számít. Láttuk az igazi szegénységet, ahogyan azt a méltóságot is, amivel az ott élők kezelik a reménytelenségüket. Ők valahogy ismerik a receptet, amivel mosolyogva túl tudnak lépni a legnehezebb élethelyzeteken is. Ha ezt a mentalitást be tudom integrálni a saját életembe, én már győztem – magyarázta Gábor, majd hozzátette, szívesen visszatérne turistaként Ázsiába, hogy ne csak kutyafuttában ismerkedjen meg például a Fülöp-szigetek szépségeivel.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában