Elismerés

2024.04.30. 10:30

Kiemelkedő teljesítményt nyújtó rendőreit díjazta a vármegyei főkapitányság

A Jászkunság közbiztonságáért kiemelkedően jó munkát végzett rendőreit díjazta a vármegyei főkapitányság a rendőrség napján.

Rózsa Róbert

A rendőrség napja alkalmából tartott ünnepséget a napokban a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság a szolnoki Megyeházán – írta a police.hu. Az ünnepségen a főkapitányság kiemelkedő teljesítményt nyújtó rendőreit köszöntötték.

Kimagasló teljesítményt nyújtó munkatársait köszöntötte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság
Fotó: police.hu

Biztonságos Vármegye Díjat és emlékplakettet kapott Csesznok Csilla rendőr alezredesnek, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Tevékenységirányítási Központ osztályvezetője. 

Továbbá Biztonságos Vármegye Emlékplakettet adományoztak Kövér Gábornak, a Tiszafüred Városi Polgárőrség elnökének, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Polgárőrség elnökhelyettesének, az Országos Polgárőr Szövetség Vízi Tagozat elnökének. 

Jutalomban és dicséretben részesült Balogh Zsanett rendőr őrnagy, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság Felderítő Osztály kiemelt főnyomozója, valamint Balla Attila rendőr törzszászlós, a Bűnügyi Osztály nyomozója.

Dr. Rádi Norbert rendőr dandártábornok, vármegyei rendőr-főkapitány a rendőrség napja alkalmából kiemelkedő munkavégzésük elismeréseként további 35 munkatársat részesített dicséretben és jutalomban az ünnepségen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában