Galériával

2023.08.09. 17:28

Családi egészségnapot tartottak Szolnokon

Ismét szűrőbusz állomásozott Szolnokon, a Kossuth téren, ahol családi egészségnapra is várták az érdeklődőket.

Rimóczi Ágnes

A szűrések mellett prevenciós, egészségmegőrzéssel kapcsolatos programok is várták a látogatókat

Fotó: Mészáros János

Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja keretében ismét Szolnokra érkezett a szűrőbusz, melyen többféle vizsgálatra várták az érdeklődőket. Az állomáshelyen, a Kossuth téren a szűrések mellett prevenciós, egészségmegőrzéssel kapcsolatos programokat is kínáltak a kilátogatóknak. Mindezeket a lehetőségeket a programhoz kapcsolódó szolnoki Plazma Center biztosította, mely Családi és Egészségnapot szervezett ott.

– Az egészségügyhöz szorosan kapcsolódó tevékenységünk által fontosnak tartjuk az egészségtudatosságot, az egészségmegőrzést. Öröm számunkra, hogy plazmaadóink is így gondolják, s közülük sokan részt vettek a szűréseken. Kiemelten hangsúlyos, hogy ők, akik másokon segítenek, egészségesek legyenek – hangsúlyozta az eseménnyel kapcsolatban Schilling Brigitta.

A Pelikán Plazma Kft. marketing referense hozzátette: eseményükön azoknak is prevenciós, s ismeretterjesztő programokat kínáltak, akik nem vettek részt szűréseken. Volt újraélesztési bemutató, életmód tippeket adtak szakemberek, s közös testmozgásra is várták a látogatókat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában