Vízilabda

2024.05.14. 16:15

Négygólos előnyből kapott ki a Ceglédi VSE

Zsinórban kilenc, győzelemmel végződött találkozó után a tizedik is a kezében volt Sűrű Dezső csapatának, de a hajrában kapott találatok megpecsételték sorsukat, így a titkon remélt bajnoki aranyérem elúszni látszik.

Jegesi László

OB I/B., 24. forduló

Ceglédi VSE, OB I/B. vízilabda, stock
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

VIWA OSC–Ceglédi VSE 12–11 (1–1, 3–5, 4–3, 4–2)

Cegléd: HÖRÖMPŐ – MAGYAR B. 2, Zeman 1, Szirmai, Balla, KOVÁCS M. 3, Turcsányi. Csere: Czigány 1, Reményi, PATAKI G. 1, Süveges, Bukta 1, NAGY R. 2. Edző: Sűrű Dezső.

A ViWA OSC szerezte meg a vezetést, ezt követően azonban sokáig a vendégeknél volt az előny. A második felvonásban remek támadójátékkal rukkolt elő a Cegléd, majd a harmadikat is jól kezdte, és már négy góllal ment (4–8). Innen kezdett felzárkózásba a listavezető, és a játékrész végéig egy találatra csökkentette a különbséget (8–9). A befejező játékrészben Kovács Milán góljaival ismét három gólra nőtt a CVSE előnye (8–11), a hazai gárda viszont az utolsó két percben megfordította a találkozót és megőrizte első helyét a tabellán.

Sűrű Dezső: – A vereség ellenére dicséret illeti a csapatot, nagyot küzdöttek ezúttal is. Kilenc mérkőzést nyertünk meg zsinórban, a tizediket nem sikerült. Sajnos az emberelőnyös játékunk nem volt elég hatékony ezen a találkozón.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában