Gazdaság

2017.06.23. 11:50

Eredményes a „Tiszaroffi” Ösztöndíjprogram, továbbfejlesztenék

A „Tiszaroffi” Ösztöndíjprogram zárórendezvényét tartotta tegnap a Pallasz Athéné Domus Animae Alapítvány és a Merkating Nonprofit Kft., beszámoltak a tanév második szemeszterének eredményeiről és tapasztalatairól.

SZ. E.

Az ösztöndíjpályázatnak ez már a negyedik félévzáró rendezvénye volt, az elmúlt szemeszter lezárásaként több jó hírrel is szolgált az alapítvány. Elhangzott, a 2016/2017-es tanév második félévében tizenhét hallgató részesült ösztöndíjban, sokan már harmadszor nyerték el.

Az is kiderült, az alapítvány igyekszik folyamatosan továbblépni, fejleszteni a lehetőségeket, egy fontos újdonság a következő szemeszterben már biztosan lesz: a felsőoktatásban tanulók mellett szeptembertől középiskolások is pályázhatnak majd az ösztöndíjprogramra. A cél az, hogy minél többen tudjanak továbbtanulni, letenni a nyelvvizsgát, és így minél több fiatal a megyében, a régióban tudjon maradni.

[caption id="" align="aligncenter" width="600"] Az ösztöndíjprogramba bekerült fiatalok köre jövőre már középiskolásokkal is bővülhet Fotó: Mészáros János
[/caption]

Az eredmények ismertetése után a rendezvényen résztvevő hallgatóknak dr. Fülöp Tamás, a Pallasz Athéné Egyetem tudományos rektorhelyettese és dr. Földi Kata főiskolai docens tartott előadást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!