Kék hírek

2016.08.27. 09:48

Előzetesben a bombával fenyegető - videóval!

Bombarobbantással fenyegetőzött az a szolnoki férfi, akit a rendőrök elfogtak és a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett.

Szoljon.hu

Az első fenyegető hívás február 3-án 8 óra 15 perckor érkezett a rendőrség egyik segélyhívószámára, amely február 29-én és április 8-án megismétlődött. Az ismeretlen férfi mindhárom esetben a Szolnoki Járásbíróság felrobbantásával fenyegetőzött. A rendőrség szakemberei minden esetben azonnal kivonultak a helyszínre, lezárták a környéket, kiürítették és átvizsgálták az épületet. Egyik esetben sem találtak robbanószerkezetet vagy robbanószert.

A Szolnoki Rendőrkapitányság közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást az ügyben. A nyomozók több hónapos adat- és információgyűjtése augusztus elejére eredményre vezetett. A rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható szolnoki lakost. A 28 éves férfit augusztus 24-én elfogták és gyanúsítottként kihallgatták. Az illetékes járásbíróság augusztus 26-án elrendelte a fenyegetőző előzetes letartóztatását – tudtuk meg Szabó Zita megyei rendőrségi sajtószóvivőtől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!