Közélet

2015.11.13. 13:22

Jobb körülmények közt dolgozhatnak

Zajlik a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság épületének energetikai korszerűsítése.

K. K.

A település lakosságának ügyfélfogadási körülményeinek javítása, valamint a helyben dolgozó állomány méltó elhelyezése érdekében újítják fel a Kossuth Lajos u. 143. szám alatti épületet – tudtuk meg Tóth András rendőr ezredestől, a megyei rendőr-főkapitányság gazdasági helyettesétől.

A munkálatok során szabályozzák az intézmény fűtési rendszerét. Az átalakítás után továbbra is földgáz energiahordozó látja el az épület fűtését, de ezzel együtt a fogyasztás és a szükséges kapacitás egyaránt csökken. A fejlesztés tartalmazza az épület külső nyílás­záróinak cseréjét és a teljes külső hőszigetelést is (az utólagos külső oldali hőszigetelés és a külső nyílászárócsere mellett elvégzik a zárófödém belső hőszigetelését, a hőtermelő- és fűtési rendszer szabályozását, hőleadó szeleptestek és szelepfejek cseréjét). A kivitelezés 104 millió forint európai uniós pályázati forrásból valósul meg. A munkálatok várhatóan 2015. november végéig tartanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!