PR

2015.05.06. 06:14

Afrika minden izgalma és egzotikuma Szolnokon!

Május 13-tól (szerda) 17-ig (vasárnap) a Felső-Szandai réten (Praktiker mellett) üti fel a sátrát a Magyar Nemzeti Cirkusz Szolnokon. Május 14-én (csütörtök) a „vad”állatok városban tartandó felvonulásával hírelik Magyarország legnagyobb és legszínvonalasabb utazócirkuszának, valamint „Afrika–Afrika” című műsorának megérkeztét!

M.G.

– Világszínvonalú műsorral és minden idők legnagyobb állatseregletével járjuk körbe az országot, és hamarosan Jász-Nagykun-Szolnok megye székhelyére is ellátogatunk – adott interjút lapunknak ifj. Richter József, a cirkusz igazgatója. – Természetesen Szolnokon is porondra lépnek a gyermekek kedvenc állatai. Többek között tigrisek, zebrák, púpos tevék, lámák, lovak, pónilovak és zsiráfok, de a tavalyi nagy sikerrel járó fellépések után újra itt lesznek a Monte Carlo-ban Arany Bohóc-díjas Rene Casselly Jr. vezette Casselly család csodálatos afrikai elefántjai is. Velünk lesz Giordano Caveagna Olaszországból, aki 8 szibériai és bengáli tigrisből varázsol kiscicákat. A Kenyából érkezett 8 tagú Zuma Zuma csoport látványos akrobatikai elemekkel és egy igazi tüzes limbóval gondoskodik az afrikai hangulatról, vidámságról pedig Jasson, a bohóc – mutatta be 70 tagú társulatát ifj. Richter József.



A cirkuszigazgató az egyetlen magyar Arany Pierrot-díjas artista, aki fríz és andalúz lovaival fogja elbűvölni a közönségét.

[caption id="" align="alignleft" width="425"] Ifj. Richter József és a világszám: zsiráfbébik bújnak át a lába között, miközben két elefánton áll.
[/caption]

Az előadások hétköznap 18, szombaton 15 és 18, vasárnap pedig 11 és 15 órakor kezdődnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!