Kék hírek

2008.12.18. 16:06

A gyerekek nem kaptak szeszt, a szülők elverték a vendégeket

Jásztelek egyik sörözőjébe két fiatal tért be a minap, szeszesitalt szerettek volna inni, de nem szolgálták ki őket. Ebből lett később a probléma.

BCs

Mint azt Budai Orsolya a Jászberényi Rendőrkapitányság sajtóreferense elmondta a kocsmáros ismerte is a fiatalokat, illetve látszott is rajtuk, hogy még nem töltötték be a 18. évüket. Az elutasítást követően a két fiatal a söröző kerítését kezdte tördösni, illetve az ott lévő fa ágait szaggatni. Az elmondás szerint onnan is elküldték a randalírozókat. Kisvártatva a fiatalok szülei vezetésével összesen 5-6 felnőtt érkezett autóval, és bementek a sörözőbe, majd az ott tartózkodó két vendéget megverték.

Az egyik sértett hámsérülélseket szenvedett, a másik homlokán felhasadt a bőr. Mindkét sérülés nyolc napon belül gyógyuló. A kihívott rendőrök a személyleírás alapján gyorsan ráakadt az érintett családra. Viszont ők azt mondták, hogy azért mentek be a sörözőbe, mert előzetesen ott bántalmazták a fiatalokat. Az ügyben nyomozás indult.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!