Friss hírek

2005.11.25. 18:52

Ketten meghaltak egy lövöldözésben a fővárosban

Egy férfi és egy nő meghalt abban a lövöldözésben, amely a pénteken este háromnegyed hatkor történt a budapesti Kolosy téri piac egyik üzlethelyiségében, a piac belső oldalán, az első emeleten lévő szépségszalonban.

M. L.–T. G.

Információink szerint a lövöldözést egy családi vita robbantotta ki. Egy negyven év körüli férfi volt élettársával vitatkozott, az összetűzés veszekedésig fajult. A férfi sógornője – aki testvérével együtt dolgozott az üzletben – beavatkozott a vitába. A lövések ekkor dördültek: a férfi szemen lőtte élettársa testvérét, majd volt élettársával és magával is végzett.

A rendőrséget a szalonban tartózkodó szemtanú, egy éppen betérő ügyfél értesítette. Lapunknak a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta, a nyomozóknak a helyszínen sikerült beszélniük az egyedüliként életben maradt áldozattal, a lövöldöző férfi élettársának nővérével. A mentők a sebesült nőt kórházba szállították: a rendőrségi hírek szerint állapota ugyan súlyos, de nem életveszélyes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!