Hírek

2006.12.13. 15:00

Elképesztő mennyiségű illegális szemét Kecskeméten

Legkevesebb 1500-1800 köbméternyi, háztartási, bálázott szemetet fedeztek fel Kecskemét és Hetényegyháza között. Az illegálisan lerakott szeméthegy ügyében már megkezdték a nyomozást a rendőrök.

Noszlopy Nagy Miklós

Névtelen telefonáló jelezte a szeméttárolót a rendőröknek azt követően, hogy a Petőfi Népéből és a televízióban értesült a kiskunmajsai „szemétfogásról” az illető. A nevét nem mondta meg, és közlése szerint mintegy 100-120 köbméternyi lehet a Hetényegyháza határában lévő szemétlerakat. A Baon tudósítója azután a jelzettnél jóval jelentősebb mennyiséggel szembesült a helyszínen. Becslése szerint a bálázott, nagyjából letakart szemét mintegy 20 méterszer 30 méteres területen található. A magassága pedig átlagosan 3 méter.

A közelben lakók szerint több hétig hordták ide, kamionokkal a szemetet. Amelyről egyelőre megbecsülni sem lehet, hogy milyen módon, és mikor kerül majd el a város határából.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!