Közélet

2007.01.31. 11:31

Tinitolvajok

Fiatalok próbáltak elillanni zsákmányukkal a kabátjuk alatt egy szolnoki nagyáruházból, de a biztonsági szolgálat emberei útjukat állták. A rendőrség hírei:

SZOLJON

Szolnok
Kedden reggel rendőrjárőrök tetten értek egy szolnoki férfit, aki egy használaton kívüli üzletről vörösréz lemezt kísérelt meg ellopni. Az elkövető elismerte, hogy a 20 kg lemezt azért feszítette fel, hogy azt ellopja, majd eladja.

Fiatalok kíséreltek meg fizetés nélkül távozni egy szolnoki nagyáruházból. A 16 és 18 éves fiúk CD lemezeket, parfümöt és édességet rejtettek a kabátjuk alá, majd kisétáltak a pénztár mellett. Nem volt szerencséjük, mert a biztonsági szolgálat emberei lefülelték őket.

Keddre virradóra feltörtek egy utcán parkoló kistehergépkocsit, melyből több szerszámot emeltek ki az elkövetők.

Újszász
Besurranó tolvaj járt egy újszászi családi házban. Az ismeretlen személy fényképezőgépet és egy videokamerát vitt magával. A kár 80.000 Ft.

Jászárokszállás
Az elmúlt napokban betörtek egy jászárokszállási tanyába. Az ismeretlenek szőnyeget, fűkaszát, szerszámokat, 3 festményt vittek magukkal. A lopással és rongálással okozott kár közel ½ M Ft.-.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt napon sérüléssel járó közlekedési baleset nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!