Sport

2007.02.08. 16:56

Parádés gálát rendeztek Miklóson

A törökszentmiklósi Lábassy Sportcsarnokban a minap egyedülálló kézilabdagálát rendeztek, ahol a magyar öregfiúk válogatottja is páylára lépett.

SZOLJON

Már délelőtt 10 órakor, a kezdésekor szép számmal érkeztek szülők, gyerekek a csarnokba, hiszen elsőként a 1994-95-ben született fiúk csapatai mérték össze erejüket. Itt a hazaiak gárdája bizonyult a legjobbnak, megelőzve a túrkeveieket és a mezőtúriakat. Sokan voltak kiváncsiak férfi ifjúságiak rangadójára is, amelyet végül a TKE nyert meg 35-33-ra a Székáccsal szemben.

Hasonlóan küzdelmes mérkőzésen a két klub női gárdái döntetlenre végeztek egymással. A gála fő attrakciója egyértelműen a magyar öregfiúk és a Miklósi Szállítók találkozója volt. — A díszvendégek, Skaliczki László a magyar férfi válogatott szövetségi kapitánya és Buday Dániel a Veszprém játékosa is elismerően nyilatkoztak a gáláról — mondta el Polgár József a rendezvény szervezője. A csarnokban teltház volt, rengetegen érkeztek a környékbeli településekről.

Ez is jelzi azt, hogy van igény az ilyen nagyszabású rendezvényekre. Az öregfiúk összeállításában ismerős nevek szerepeltek, hiszen Bakos István, Molnár Gábor, Csizmadia László, Kedves László és Szabó „Bomba” is tiszteletét tette a Lábassy Sportcsarnokban. A Szállítók egykori játékosai közül Fejes László, Gulyás Károly és Baranyi Antal sem hiányozhatott a pályáról. A derbin a tetszetős megmozdulások domináltak, közönségszórakoztató játékot láthatott a szépszámú publikum mindenkét oldalon. Végül 26-23-ra a vendég öregfiúk együttese győzött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!