Sport

2007.03.02. 17:13

Real Madrid sporttábor a Tiszaligetben

A Real Madrid vagy éppen a Tau Ceramica együtteseit nem kell különösebben bemutatni a sportot szeretők milliós táborának.

SZOLJON

Előbbi a világ egyik leghíresebb futball klubja, utóbbi pedig az európai férfi kosárlabdázás egyik meghatározó alakulata. Hogy e két klubnak mi köze van Szolnokhoz? Eddig még lámpással sem lehetett volna semmiféle kapcsolatot találni régiónkkal, most azonban a két világhírű egyesület nevével fémjelzett tábor szerveződik a Tisza partján.

A Szolnoki Sportcentrum Kht. és egy olasz üzletember, dr. Marino Firmani együttműküdési megállapodást kötött, miszerint 2007. június 18. és július 31. között a híres spanyol klubok edzőinek vezetésével futball és kosárlabda tábort rendeznek a Tiszaligetben. — A Sportcentrum biztosítja a szolgáltatás, a Fi.Mar.Sri pedig a sportszakmai részét a tábornak. Heti váltásban, egyszerre akár kilencven 8-18 éves gyerek oktatását tudja biztosítani olasz partnerünk — tudtuk meg Rózsa Józseftől, a Sportcentrum közelmúltban kinevezett igazgatójától.

— A résztvevők a foci-, illetve kosárcipő kivételével teljes garnitúra Real Madrid, illetve Tau Ceramica felszerelést kapnak. Kétféle táborba jelentkezhetnek a gyerekek: bentlakásos, illetve napközirendszeres foglalkozások lesznek, melyek során az edzések mellett egésznapos programot biztosítanak a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!