Hírek

2007.03.07. 09:22

Intézményeket támadott volna az öt férfi

Többhónapos nyomozás után a rendőrség a Nemzetbiztonsági Hivatal segítségével elfogott öt embert, akik március 15-ére állami intézmények ellen szerveztek támadást, számolt be róla az MTV Híradó. A gyanúsítottak állítólag beismerő vallomást tettek, lakásaikon fegyvereket is találtak.

BAMA

A Híradó értesülései szerint a rendőrség büntetőeljárást indított az öt férfi ellen, őket azzal gyanúsítják, hogy rendőröket és állami intézményeket akartak megtámadni. Egyikük az internetre felkerült videón is szerepel. A Nemzetbiztonsági Hivatalban sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták az MTV Híradó értesüléseit.

A gyanúsítottak lakásain egyidőben megtartott házkutatásokon légfegyvereket, boxereket, dobócsillagokat, számszeríjat és molotov koktél használatára vonatkozó leírást foglaltak le. Az öt férfi beismerte, hogy rendőröket és állami intézményeket akartak megtámadni március 15-n. Mind az öten szabadlábon védekeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!