Közélet

2007.03.08. 09:51

A vizitdíj buktatta meg a sorozat-betörőt

A rendőrök nagy valószínűséggel azt a férfit fogták meg csütörtökre virradó éjszaka, aki az elmúlt másfél hónapban egymás után tört be Jászladány közintézményeibe.

SZOLJON

Dankó István polgármester elmondta, hogy éjjel egy óra tájban a ladányi rendőrök tetten érték a helyi orvosi rendelőbe betörő P. Tamást. Szerdán hírül adtuk, hogy a ladányi rendőrség két személyt gyanúsítottként már korábban kihallgatott a sorozatos betörések ügyégen. Csütörtök éjjel beigazolódott a gyanú, egyiküket megfogták amint épp — lassan szokásossá váló — „munkáját” végezte egy újabb közintézményben. A ladányi illetőségű elkövető a sorsot kísértette, hiszen ezt megelőzően már tizennégyszer járt iskolákban, az óvodában, a művelődési házban.

A tetten ért tolvaj most az orvosi rendelőt célozta meg. Szándéka persze nem az volt, hogy mondjuk spatulát, vagy orvosi kesztyűt, netán injekcióstűt szerezzen be. A vizitdíjból befolyt összeget kereste a rendelőintézetben. Pénzt ugyan nem talált, őt viszont megfogták a rendőrök, akik épp a betöréssorozat miatt szervezték át szolgálati rendjüket, figyeltek oda még intenzívebben a közintézményekre. Az eredmény szó szerint „kézzel fogható”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!