Hírek

2007.03.21. 10:57

Tizenhat góllal győztek pólósaink Melbourne-ben

A melbourne-i vizes világbajnokság férfi vízilabdatornáján a magyar válogatott tetemes különbségű győzelemmel mutatkozott be: a csoportmérkőzések első fordulójában a Kemény-legénység 21-5-re verte az új-zélandiakat.

BAMA

A magyar csapat az edzőmeccsé átlényegülő vb-bemutatkozó után legközelebb csütörtökön száll vízbe, akkor – budapesti idő szerint 9.40 órától – Kanada csapata az ellenfél. „Fontos volt, hogy a játékosok megszerezzék a saját kis sikerélményüket, és ez lehetőleg minél kevesebb kudarcélménnyel párosuljon. Ez nagyjából rendben is volt – összegzett a meccs után Kemény Dénes, a válogatott honlapjának (www.vlv.hu).

– Nem mondom, hogy nem voltak rossz megoldásai bármelyik játékosnak, de jók is sokaknak akadtak, és itt ez volt az érdekes, nem a végeredmény. Elégedett vagyok, ahhoz képest, hogy három napja jöttünk, úgy játszottunk, mintha tíz napja érkeztünk volna, tehát úgy tűnik, hogy a szisztéma működik. Lehet, hogy most lesz egy holtpont a következő négy-öt napban, remélem, ez nem megy sem a kanadai, sem a román meccs eredményének rovására”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!