Sport

2007.03.21. 13:34

Bebiztosította második helyét a Jászkun Volán legénysége

Az asztalitenisz NB I. keleti csoportjának soros fordulójában mindkét szolnoki gárda győzött. Az őszi fordulóban idegenben, most pedig hazai pályán sikerült a Tiszásoknak legyűrniük a jelenleg kilencedik helyen tanyázó debrecenieket.

SZOLJON

A hazaiak kezdésként megnyerték mindkét páros találkozójukat, s ezután is szépen gyűjtögették győzelmeket. Lesskó Márk ezúttal is kitett magáért négy egyéni siker mellett, egyet párosban is elkönyvelhetett. A következő fordulóban Apagyra látogat a Tisza-parti gárda. Bebiztosította második helyét a Jászkun Volán SC csapata. Molnárék idegenben is győzni tudtak a harmadik helyen álló Kiskunfélegyháza ellen, így gyakorlatilag a hátralévő mérkőzésektől függetlenül már megszerezték az ezüstérmet.

Ez azt jelenti, hogy a volánosok részt vehetnek a 6 csapatos rájátszásban. Ide az első osztályú bajnokság három csoportjának első két-két helyezettje jutohat be. Innen a két legjobb együttes kerül fel az Extraligába. Az idegenben lejátszott rangadón Molnár Csaba ismét száz százalékos teljesítményt nyújtott, ám Lukács Richárd is oroszlánrészt vállalt a győzelemből. A mezőtúri hölgyek a tabella utolsó helyén tanyázó Makó csapatát látták vendégül. A hazaiak egy pillanatra sem inogtak meg, kiütéses győzelmet arattak Ambrusék.

Eredmények: NB I., Keleti csoport, férfiak: Tisza SE—Debrecen 12:6. Győzelmek: Lesskó M. 4, Szelei 3, Rátfai 2, Börzsei 1, Lesskó—Szelei, Börzsei—Tóth páros. Kiskunfélegyháza—Jászkun Volán SC 8:10. Győzelmek: Molnár Cs. 4, Lukács 3, Molnár L. 1, Nagy 1, Molnár Cs.—Lukács páros. NB I. A., nők: Mezőtúr—Makó 18:0. Győzelmek: Ambrus, Horváth, Nagy, Czebe 4-4, Ambrus—Horváth, Nagy—Czebe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!