Közélet

2007.04.01. 14:49

Karcagi lány lett a Nagykunság Szépe

Tizenkettedik alkalommal rendezték meg Karcagon szombaton a Nagykunság Szépe versenyt. Egy évre a karcagi Györgyi Renáta lett a királynő.

SZOLJON

A döntőbe 12 ifjú hölgy jutott be. A lányok először utcai ruhában mutatkoztak be, később fürdőruhás és estélyis bevonulás következett. A jó hangulatról táncosok, lézershow, aikido bemutató, Demjén Ferenc énekes és Beliczai Balázs humorista gondoskodott. A zsűri tagjai között itt volt a legendás birkózó, Polyák Imre, Csótó Klára, az 1998-as Nagykunság Szépe, Bernd Hubner, a német, Fazekas Róbert, a vajdasági testvérváros polgármestere, Varga Mihály országgyűlési képviselő, Növényi Norbert és Hegedűs Csaba birkózók és dr. Fazekas Sándor karcagi polgármester.

Az est királynője, és egy évre a Nagykunság Szépe cím birtokosa a 21 éves karcagi Györgyi Renáta lett, első udvarhölgynek a 22 éves debreceni Domokos Kingát, másodiknak a 21 éves kisújszállási Daruka Juditot választották. A királynő igazán nagy szurkolótáborral érkezett. Renáta jelenleg a budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatástudományi Karának hallgatója. Már régóta modellkedik és amikor megkeresték, hogy lenne-e egy francia kozmetikai cég arca, azonnal igent mondott. Mint elárulta, a karcagi megméretésen várta a sikert, reménykedett a koronában.

Számára a szépség a természetességet jelenti, minden áron. Szerencsére jó géneket örökölt, így nincs gondja a súlyával, ennek ellenére egy hónapja elkezdett sportolni is. A héten újabb verseny áll előtte, ugyanis bejutott a Miss Universe Hungary 21-es döntőjébe, így ma Hollandiába indul. Igyekszik követni a divatot, ám hétköznapokon ő is farmerben jár. A következő években szeretne befutni a modellszakmában, s diploma után önkormányzatnál vagy minisztériumban kíván elhelyezkedni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!