Közélet

2007.04.07. 09:47

Az egész Jászságnak szól a múzeum munkája

Az Árokszállásiak Baráti Körének (ABK) tagjai vetették azt fel a civil kör egyik összejövetelén, hogy a Jász Múzeumot támogathatnák. Úgy gondolták, hogy a technikai felszereltségét javítása érdekében egy televíziót és egy DVD lejátszót adtak át a múzeum számára.

SZOLJON

Az ünnepélyes keretek között megejtett átadáson az adományozókon kívül Nagy Albert Jászkapitány is tiszteletét tette. A vendégeket árokszállási diákok szórakoztatták Jászsági táncokkal. Hortiné dr. Bathó Edit, a múzeum igazgatója elmondta, hogy számukra ez jelenti a legnagyobb elismerést. Ilyenkor ugyanis érzik, hogy mások is fontosnak tartják azt az értékmegőrző munkát, amit az intézmény munkatársai végeznek.

Papp Zoltánné, az Árokszállásiak Baráti Körének elnöke hangsúlyozta: fontos, hogy a különböző civilszervezetek támogassák egymást. Ezzel az adománnyal példát szeretnének adni a többiek számára is. — Igaz, a Jász Múzeum Jászberényben van, de az egész Jászság kultúráját mutatja be — fogalmazott az elnökasszony.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!