Közélet

2007.04.17. 10:03

Szép volt, fiúk...

Nyilvánvalóan nem a sportszeretükről ismertek azok a legények, akik jól megmutatták a szolnoki Széchenyi Gimnázium kapujának, labdafogórácsának és kosárpalánkjának. A rendőrség hírei:

SZOLJON

Jászberény:
Két 13 éves fiút betörésen értek a rendőrök egy jászberényi tanyában. A gyerekeket egyébként szökés miatt eltűntként kereste a rendőrség.

Szolnok:
Hétfőre virradóra betörtek egy szolnoki használtcikk üzletbe. Az elkövetők különböző régiségeket vittek magukkal, mellyel közel 1 M Ft kárt okoztak.

Vandálok megrongálták a Széchenyi Gimnázium udvari nagykapuját, a labdafogó rácsot és összetörték a kosárlabda palánkot is. A kár 50.000 Ft-.

Besenyszög:
15 kg gyomirtó szert loptak el egy besenyszögi raktárból. A kár közel 250.000 Ft.

Szajol:
Áprilisban betörtek egy építés alatt álló szajoli raktárba. Az elkövetők egy 600.000 FT-os Honda E30 típusú aggregátort zsákmányoltak.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 1 halálos , 1 súlyos és 1 könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!