Sport

2007.04.19. 12:51

Így látják a szurkolók: ezért buktuk el az EB-pályázatot

Szerdán egyfolytában égtek szerkesztőségünk telefonvonalai, számtalan szurkoló fejtette ki véleményét a labdarúgó Európa-bajnokság 2012-es helyszínének választásával kapcsolatban. VITAINDÍTÓ!

SZOLJON

Az alábbiakban megpróbáljuk röviden csokorba foglalni a véleményeket, vajon miért is buktuk el a kandidálást, s miért az ukrán-lengyel pályázat diadalmaskodott. Makettekkel, meglévő sportlétesítmények, infrastruktúra nélkül csak álom lehetett a magyar siker — vélte Csaba.

Ugyanazok akarták sikerre vinni a pályázatot, akik harminc éve aktív közreműködői a magyar foci zuhanásának. Míg az ukránok a jelenlegi világsztár Sevcsenkóval, a lengyelek Beenhakkerrel érkeztek Cardiffba, mi még mindig az aggastyánokat, Buzánszkyt, Albertet, Mészölyt mutogatjuk a nagyvilágnak — érvelt Jászladányból Zoli.

A magyar milliárdosokat, Csányit, Demjánt és társaikat nem lehet egy lapon említeni Abramoviccsal, Szurkisszal, akik ráadásul jókora befolyással bírnak az UEFA végrehajtó bizottságánák — fejtette ki álláspontját a szolnoki Doki.

Szokás szerint mi magyarok megint a vesztes oldalra álltunk az UEFA-elnök választáson. Míg az ukránok és lengyelek a győztes Platinit favorizálták, mi nyilvánosan is az elbukott Johannson mellett tettük le voksunkat. Csoda, hogy nem nyertük el a francia elnök szimpátiáját, aki azonnal kijelentette, Kelet-Európába viszi a 2012-es Eb-t — telefonált Jászberényből Miki. No comment!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!