Sport

2007.04.26. 20:44

Kunhegyesre kerültek a tornászaranyak

Megkezdődött a Nagykun Diák Sportviadal Kisújszálláson. Az első nap csak a tornaversenyeken hirdettek végeredményt.

SZOLJON

A fiúk egyéni viadalában a kunhegyesi Nagy László Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium tanulója, Perlaki Arnold bizonyult a legjobbnak (56.4 pontot ért el), megelőzve a kisúji Bak Jánost (Móricz Zs. Gim., Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium) és a túrkevei Bodó Eleket (Ványai A. Gim., Informatikai és Közlekedés Gépészeti SZKI). A lányoknál Borsi Mária (Nagy L. Gi., Kunhegyes) végzett az első, Poharánszky Edit (Móricz Zs. Gim., Kisújszállás) a második és Fekete Kitti (Nagy L. Gim., Kunhegyes) a harmadik helyen.

A csapatok versengésében a fiúknál a Móricz Zs. Gimnázium (Kisújszállás)együttese rendkívül magabiztosan utasította maga mögé a Nagy L. Gimnázium (Kunhegyes), és a Ványai A. Gimnázium (Túrkeve) gárdáját. A lányoknál kunhegyesi siker született (Nagy L. Gim.), a második a kisúji Móricz Gimnázium lett, míg a dobogó legalsó fokára a karcagi Gábor Áron Gimnázium csapata léphetett fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!