Sport

2007.05.02. 14:34

Révbe értek a Szállítók

Véget ért a megyei férfi kézilabda bajnokság. Az utolsó forduklót, illetve az eredményhirdetést Törökszentmiklóson, a Lábassy Sportcsarnokban tartották, ahol Skaliczki László, a magyar férfi válogatott szövetségi kapitány volt a díszvendég.

SZOLJON

A végső győzelmet a Törökszentmiklósi Szállítók csapata szerezte meg, miután tizenhat mérkőzéséből tizennégyet megnyert. Nem sokkal maradt el mögött az NB I/B-s Tiszaföldvár második számú gárdája, mely csak három vereséget gyűjtött be. A szolnoki öregfiúk is sokáig versenyben voltak a bajnoki címért, ám végül meg kellett elégedniük a bronzéremmel. Nagy csatában dőlt el a negyedik hely sorsa, a Rákóczifalva mindössze egyetlen ponttal előzte meg a Karcagot. A mezőny legfiatalabb együttese volt a miklósi Székács középiskolásokból álló gárdája, mely három csapatot is maga mögé utasított. A Tiszakürt csapata nyolc pontot "kapart" össze, a Kunszentmárton legénysége három győzelem mellett 13 vereséget is begyűjtött, míg a sereghajtó Túrkeve erejéből csupán két győzelemre tellett.
A bajnok Törökszentmiklósi Szállítók csapatának névsora: Fülöp Tibor, Burján Attila, Szécsi László, Hendrik Zoltán,  Horváth József, Fejes László, Gulyás Károly, Verbei Imre, Anda Zoltán, Pozderka Ferenc, Polgár András, Csízi Sándor, Kiss Ferenc, Négyesi Tamás, Kiss István, Négyesi Zoltán, Polgár József, Katona Zoltán, Szőke Mihály, Baranyi Antal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!