Hírek

2007.05.04. 17:46

Véget ért a túszdráma

Túszokat ejtett egy fegyveres a budapesti Széna téren lévő OTP fiókban pénteken délután. A rendőrség fél hatkor behatolt az épületbe és agyonlőtték a túszejtőt

BAMA

Egy fegyveres lövöldözött a budapesti Széna téren lévő OTP fiókban. A helyszínen lévő munkatársunk információi szerint a fegyveres férfi ellen a rendőrség nagy erőkkel vonult fel majd a terrorelhárítók fél hatkor behatoltak az épületbe.

Tudósítónk szerint négy lövés dördült. A megsebesült túszejtőt ártalmatlanná tették és már a helyszínen megkezdték az ellátását. A Magyar Távirati Iroda értesülései szerint a rabló életét vesztette. Három ember megsérült, amikor terrorelhárító rendőrök behatoltak a bankba. Néhány perccel azután, hogy a Nemzeti Nyomozóiroda terrorelhárító egysége behatolt a bankfiókba, már négy mentőautó érkezett a bankfiók elé.

Az I. kerületi bankfiókba pénteken délután lépett be az elkövető, és fegyverrel a bank bevételét követelte. A rablásról értesített rendőrök azonban hamarabb odaértek a bankhoz, mint ahogy a tettes elmenekülhetett volna, ezért a rabló taktikát változtatott és bezárkózott a helyiségbe. A rendőrség túsztárgyalója hamar a helyszínre érkezett és fél hatig adott ultimátumot a rablónak. A terrorelhárítók ezután hatoltak be az épületbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!