Hírek

2007.05.16. 11:33

Saját alkalmazottai rövidítették meg az OTP-t?

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi osztálya büntetőeljárást folytat az OTP Bank Rt. bankbiztonsági főosztály feljelentése alapján csalás bűntett és más bűncselekmények gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.

BAMA

Az utóbbi három évben a gyulai, illetve több más megyei OTP fiókban lakás-takarékpénztári szerződéssel kapcsolatban merült fel annak a gyanúja, hogy az új szerződések megkötése után banki alkalmazottak jogosulatlanul vettek fel jutalékot. A rendőrség 2005-ben, 2006-ban és 2007-ben kötött szerződéseket is vizsgál. A nyomozás és annak eredménye azonban nem befolyásolja a már megkötött szerződések érvényességét és kondícióit.

A főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya az elkövetkezendő hetekben több száz tanút hallgat majd meg annak érdekében, hogy kiderüljön történt-e bűncselekmény – közölte Lup Zoltán őrnagy, az osztály vezetője. Amennyiben kiderül, hogy csalás történt, az ügyfeleket akkor sem éri kár, hiszen a jutalékot a bank fizette az alkalmazottak részére.

(Békés Megyei Hírlap)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!