Sport

2007.05.16. 13:01

Sanghajba utaznak a homoki fiatalok

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Gyermekotthon speciális nevelési igényű fiatalokból álló kosárlabda csapata kivívta a Sanghajban megrendezésre kerülő Speciális Olimpiai Nyári Világjátékokon való részvételt.

SZOLJON

A fogyatékkal élő, de nemzetközi megméretésre érett fiatalok ezúttal a vállalati szektorból kaptak segítséget felkészülésükhöz. Ünnepélyes átadás keretében vették először használatba a homoki gyermekotthon speciális nevelési igényű fiataljai azokat a melegítőket, mezeket és sportfelszereléseket, melyeket a sanghaji Speciális Olimpiai Nyári Világjátékokon magyar színeket képviselő csapat felkészüléséhez adományozott a Provident Pénzügyi Zrt. Az ünnepségen részt vett Kovács Sándor, a Megyei Közgyűlés alelnöke, Galambos Zsolt a Magyar Speciális Olimpia Szövetség kosárlabda szakág-vezetője, Mihalcsik István elnök és Kővári László titkár a Fogyatékkal Élők JNSZ Megyei Sportszövetsége képviseletében, illetve Vadas Sándor a JNSZ megyei Sportszövetségek Szövetségének irodavezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!