Hírek

2007.05.17. 10:04

Az autóbusz eltévedt, Vass Ádámot leköpték

A magyar labdarúgó-válogatott Németország után szerdán Bulgária csapatával is döntetlent játszott az U19- es EB selejtezőtornán

BAMA

A magyar labdarúgó-válogatott Németország után szerdán Bulgária csapatával is döntetlent játszott az U19- es Európa-bajnoki selejtezőtornán, Dublinban: Magyarország- Bulgária 1-1 (0-0), gólszerzők: Németh K. (56.), illetve Baltanov (50.).

A találkozó negyed- órás késéssel kezdődött, mert a csapatokat szállító autóbusz sofőrje eltévedt. Az első félidőt a magyar együttes kezdte aktívabban, a 25. perctől a bolgárok kerültek enyhe fölénybe. A második 45 percben a bolgárok szereztek vezetést, de Németh Krisztián egyéni akciója után egyenlített Várhidi Péter szövetségi edző együttese. A 63. percben a magyarok kapusa, Somodi hárított bravúrral, a hosszabbításban a bolgár hálóőr mutatott be egy hatalmas védést.

A magyar együttes a 85. perctől emberelőnyben játszott, mert a Vass Ádámot leköpő Vasziljevet a játékvezető kiállította. Csapatunk a zárófordulóban szombaton, magyar idő szerint 20 órakor a házigazda írekkel találkoznak. A négyes torna győztese vehet részt a július 16. és 27. között Ausztriában sorra kerülő nyolcas döntőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!