Hírek

2007.05.17. 19:19

Mégis rendőrök voltak az erőszakoskodók

Azonosította csütörtökön az ügyészség azt az öt rendőrt, akik a feljelentés szerint a fővárosban megerőszakoltak egy 21 éves lányt, Zsanettet. Több internetes portál szerint mindannyian a Rendészeti Biztonsági Szolgálat állományába tartoznak.

BAMA

A Budapesti Nyomozó Ügyészségen tartott felismertetésen a fiatal nő 40 rendőr közül kiválasztotta azt, aki – a gyanúsítás szerint – szemérem elleni erőszakot követett el vele szemben. Késő délután már megdőlni látszott a teória, miszerint a nőt valójában álrendőrök erőszakolták meg. A lány ügyvédje is kitartott amellett, hogy „ezek az emberek rendőrök voltak és nem álrendőrök”. A nyomozó ügyészség délután még bekérette a környék térfigyelő kameráit, de arról nem jött még hír, hogy ezek mennyiben alapozták meg az azonosítást. Május 4-én, a Múzeum körúti igazoltatás után a lányt egy néptelen mellékutcában erőszakolták meg a zsaruk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!