Hírek

2007.05.20. 15:50

Még nem tudják a megdöbbentő óbudai családi tragédia okát

Még mindig nem lehet pontosan tudni, mi okozhatta egy óbudai családi tragédiáját, de az biztos, nem a szegénység volt az oka végzetszerű koplalásuknak

BAMA

Még mindig nem lehet pontosan tudni, mi okozhatta egy óbudai családi tragédiáját, de az biztos, nem a szegénység volt az oka végzetszerű koplalásuknak, s tudatosan választották az éhezést. A szomszédok szerint a család egy ideje elzárkózott a külvilágtól, a csöngetésre nem jöttek ki, a bejárati ajtón már napok óta ott volt az elektromos művek értesítője. Végül a férfi testvére és szülei szóltak a rendőrségnek, akik az óbudai Amfiteátrum utca egyik lakásában egy halott nőt, egy kórosan sovány férfit, s egy legyengült gyermeket találtak.

A boncolás szerint spontán vetélés vezetett a nő halálához, de a koplalás hozzájárult a vetéléshez. A 2 éves kislány tegnap már túl volt az életveszélyen.

A családfő is hosszú ideje éhezett, a rendőrök megérkezésekor zavarodott volt. Előzetes letartóztatását kezdeményezik. Emberölés kísérletével gyanúsítják, mivel nem adott enni gyermekének, és segítségnyújtás elmulasztásával, mert semmit nem tett felesége halálának megelőzéséért. Jelenleg kórházban van és nincs kihallgatható állapotban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!