Hírek

2007.05.21. 11:36

Hét arany, tizenegy ezüst és öt bronz

A magyar csapat hét első, tizenegy második és öt harmadik hellyel zárta a hétvégi háromnapos Mol kajak-kenu Világkupát. A női 200 m K-1-es döntőjét Janics Natasa nyerte, a világbajnoki címvédő Paksy Tímea csak hetedik lett. Janics a június végi, pontevedrai Európa-bajnokságra.

BAMA

Párosban Paksy Patyi Melindával ezüstérmet szerzett, míg Kozák Danusia és Szabó Gabriella negyedik lett. Férfi K-2-ben Gyertyános Gergely és Beé István ötödikként zárt, akárcsak Horváth Gábor és Fürdök Gábor a kenusoknál. Igazi sikert a négy számok hoztak a magyaroknak. Joób Márton, Horváth Gábor, Sarudi Pál és Balázs Péter kenuja rajt-cél győzelmet aratott, míg a Metka Márton, Sáfrán Mátyás, Balázs Gábor és Mike Róbert egysége a negyedik lett. Aranyat nyert Kadler Viktor, Gyertyános Gergely, Beé István és Babella Balázs hajakos kvartett, míg a Sík Márton, Csamangó Attila, Boros Attila és Boros Gergely ezüstöt. A nap utolsó számában Paksy, Kovács Katalin, Fazekas Krisztina és Patyi Melinda fölényesen szerezte meg az első helyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!