Hírek

2007.05.22. 15:44

Újabb támadás a móri véres bankrablás színhelyén

Játékpisztollyal rabolt ki kedden délelőtt egy műszaki cikkeket forgalmazó móri üzletet az a férfi, akit kevéssel a bűncselekmény elkövetése után a helyi rendőrök elfogtak. Az eset különlegessége, hogy a rablásra abban az üzletben került sor, amelynek helyén az öt évvel ezelőtti véres móri bankrablás történt.

BAMA

A nyolc áldozatot követelő esemény után a bankfiókot felszámolták, helyére műszaki kisáruházat rendeztek be. Ide tért be a símaszkos férfi, aki fegyverrel a kezében követelte a bevételt az eladóktól. Az üzlet dolgozói átadták a kassza tartalmát a férfinak, aki futva menekült el a helyszínről. A rabló nem használta fegyverét, személyi sérülés nem történt. A férfi a kisáruházhoz közeli buszmegállóban felszállt egy menetrendszerűen közlekedő autóbuszra, melyre a menetjegyet az elrabolt négyszázezer forintból fizette ki. A móri rendőrkapitányság munkatársai forró nyomon, kutyák bevetésével kezdték meg a rabló üldözését, s a 81-es főúton minden járművet megállítottak.

A pontos személyleírásnak köszönhetően Csókakőnél egy órával a rablás után szállították le a menetrend szerinti autóbuszról a feltételezett elkövetőt. Akkor derült ki, hogy a fegyvernek látszó tárgy csupán egy játékpisztoly volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!