Sport

2007.05.23. 09:52

A szezon végéig nem lesz váltás a kispadon

A Szolnoki MÁV Mondi NB II-es labdarúgó csapatának klubvezetőit derült égből villámcsapásként érte a hír, mikor Kis Károly vezetőedző a sajtó nyilvánosságán keresztül hozta tudomásukra a múlt héten, hogy nyáron lejáró szerződését nem hosszabbítja meg.

SZOLJON

— Nem akarom minősíteni az eljárás módját, viszont az élet nem áll meg — felelte érdeklődésünkre Ferencz Gábor elnök. — Bár korábban nem gondolkodtunk a váltáson, hiszen bőven van még idő a szezon végéig, így azonban azonnal elkezdtünk körülnézni a "piacon". Az elmúlt napokban több edzővel is kapcsolatba léptünk, s egyikükkel közel állunk a megállapodáshoz. Mivel azonban élő szerződése van, megegyeztünk vele, nevét csak az utolsó fordulót követően hozzuk nyilvánosságra. 
Eldőlt tehát a nagy kérdés, a híresztelésekkel ellentétben nem állítják fel a kispadról a nyáron önként távozó Kis Károlyt, azaz a bajnokság hátralévő összecsapásain továbbra is az eddigi vezetőedző irányítja a kék-sárgák munkáját. Vele szemben egyébként a klubvezetés legnagyobb hiánya az, hogy az elmúlt hetek sérüléshulláma, a gyengébb szereplés ellenére sem adott lehetőséget a bizonyításra a tehetséges sajátnevelésű fiataloknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!