Közélet

2007.05.25. 15:43

Osztálykirándulás rekordkísérlet a Tisza-tónál

Országos Osztálykirándulásra várja Tiszafüred városa május 31-június 3. között az ország általános és középiskolás diákjait.

SZOLJON

A hagyományteremtő szándékú Kamaszfesztivál célja a tanév végi tanulmányi kirándulások közösségteremtő lehetőségeinek fejlesztése azáltal, hogy az ország legkülönbözőbb pontjain működő iskolák közösen, diákfesztivál keretei között fedezzék fel Magyarország természeti kincseit, turisztikai látnivalóit, kulturális örökségeit.

Az I. Országos Osztálykirándulás helyszíne Tiszafüred, a Tisza-tó fővárosa, ezért a kirándulás programjai elsősorban a helyi adottságokhoz igazodnak. Lesznek gyalogos-, kerékpáros- és vízi-túrák, sport és kézműves programok, rendhagyó környezet- és természetvédelmi órák, amelyek célja a Tisza-tó megismertetésére és megszerettetése. Amennyiben elég sok iskolai osztály elfogadja a meghívást, úgy a legnépesebb osztálykirándulás rekordját is felállíthatják a résztvevők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!