Sport

2007.05.27. 08:16

Magyar játékosokat igazolt a Liverpool!

A 2005-ös Bajnkokok Ligája-győztes, idei döntős angol labdarúgó klub, a Liverpool két magyar fiatalt igazolt a hét végén, melyet vasárnap délután, sajtótájékoztató keretében jelentenek majd be.

SZOLJON

Németh Krisztián és Simon András az FC Liverpool labdarúgócsapatához szerződött, tájékoztatták a sajtót a játékosokat képviselő Careers Management Group Liverpoolban tartózkodó vezetői. A szerződés értelmében az angol klub Németh és Simon játékjogát megvásárolja, és a két fiatal labdarúgó ennek szellemében már alá is írta öt évre szóló kontraktusát az ötszörös Bajnokok Ligája-győztes, az idei évben a BL-döntőig jutó csapathoz. A korosztályos Európa-válogatottban is szerepelt 18 éves Németh, valamint 17 esztendős Simon nem a vörös ördögök ifjúsági csapatához, hanem a Rafa Benitez által irányított felnőtt keretben kap szerepet, miután mindketten profi szerződést írtak alá.

-->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!