Forgalmirend-változás

2024.04.19. 10:00

Veteránautó-verseny miatt útlezárás lesz szombaton Jászberényben

Közel száz veterán autócsodát várnak a Jászság fővárosába.

Illés Anita

Április 20-án, szombaton a budapesti Aeroparkból indul a Millers Oils Classic – Jászság Trophy veteránautós kupasorozat. Az 1/100-as ügyességi feladatokban bővelkedő futamon veteránautók és youngtimerek indulhatnak. A 150 kilométeres túra kiemelt helyszíne Jászberényt, ahol 13 órától különleges autócsodák és verseny várja az érdeklődőket a Szabadság téri Coop Áruház előtt. 

Vintage,Car,Headlight
Fotó: Shutterstock.com / Forrás:  Illusztráció

A rendezvény miatt forgalmirend-változások lesznek, szombaton 5 és 16 óra között lezárják a Szabadság tér, az Áruház épülete és a parkolója előtti parkolókat, valamint a kormányhivatal és a társasházak előtti parkolókat. Az áruház tulajdonát képező parkoló a Bérkocsis utcán át megközelíthető marad. 11-től 16 óráig lezárják a Szabadság teret az áruház épületétől a Tóth utca csatlakozásáig – tájékoztatott az önkormányzat.

A Tóth utcán és a Bérkocsis utcán biztosítják a közlekedést. Az ideiglenes forgalmi rendet közlekedés táblák jelzik majd. Arra kérik a látogatókat, amennyiben lehetséges gyalogosan közelítsék meg a rendezvény helyszínét és fokozott figyelemmel közlekedjenek. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!