Tündérszépek

2024.05.10. 13:30

Szépségekre és szavazókra egyaránt értékes nyeremények várnak - videóval

Javában zajlik a Tündérszépek szépségverseny regionális fordulója. Folyamatosan szervezzük a fotózásokat, hogy a jelentkezőkben olvasóink is gyönyörködhessenek. A szavazókra és a szépségekre értékes nyeremények várnak.

Pakainé Pusztai Nóra

Danyi Kitti nagy mosollyal az arcán érkezett a Tündérszépek fotózására Kummer-Gál Kata szolnoki stúdiójába a minap. A fiatal szépség eladóként és pultosként dolgozik, szabadidejében szívesen fut, illetve főz. Jelenleg szempillaépítő tanfolyamra jár, a versenyre pedig azért jelentkezett, mert szeretné álmait megvalósítani.

Tündérszépek, fotózás, szépségverseny
Danyi Kitti is megtette az első lépést a rivaldafény felé vezető úton, megmutatta szépségét
Fotó: Szoljon.hu

– Célom, hogy önbizalmat adjak másoknak, megmutassam, érdemes kilépni a komfortzónából. Sokoldalú személyiségnek tartom magam, éppen ezért szeretnék minél több szakmát kitanulni. Ilyen például a kőműves mesterség is, amely nagy álmom. 

Kitti elmondta, hosszútávú tervei között szerepel, hogy óvónőként dolgozzon, emellett a különböző segítő szakmák is közel állnak hozzá. A fotózás végén elárulta, sokkal komolyabb hangulatra számított, de nagy örömére a felszabadult, vidám légkör még gördülékenyebbé tette a munkát.

Már csak néhány napig jelentkezhetnek a szépségek

A Tündérszépek szépségverseny fotózásai a végéhez közelednek, május 12-ig viszont még lehet jelentkezni. Ahogy korábban beszámoltunk róla, olyan Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében élő vagy itt tanuló hölgyeket várunk, akik 18 és 35 év közöttiek. Ám nemcsak az országos döntő legszebbjeire, hanem a közönségdíjasra és a szavazókra is értékes nyeremények várnak.

Május 30-ig tartó nyereményjáték indult a napokban a Tündérszépek regionális elődöntőjének szavazói számára, akiknek minden vármegyében esélyük lesz arra, hogy egy 2 főre szóló wellnesshétvégét nyerjenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!