Rendőrkézen

2023.06.20. 17:25

Valószínűleg a világ legértelmetlenebb lopását követték el a tiszaburai tolvajok

Hogy melyikük akarta felvenni a fél pár sportcipőt, az talán már sosem fog kiderülni.

Mészáros Géza

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A megalapozott gyanú szerint a két helybéli idén április és június között tiszaburai ingatlanokba jutott be, ahonnan sokféle holmit loptak el – adott ki közleményt az ügyről a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

Forrás: police.hu

A croissant-tól a három méter magas oszlop tetején elhelyezett kamerán át a több mázsa tűzifáig mindent vittek, ami mozdítható volt. A legtöbbet sportcipőből loptak, 35 és fél pár csukát rejtettek el egyikőjük otthonában. Az összes lopási kár több százezer forintra rúg.

A rendőrök a nyomozási cselekmények eredményeként elfogtak és előállítottak egy 26 éves felnőttet és fiatalkorú társát, akiket több rendbeli lopás elkövetésével gyanúsítanak. Mindkét feltételezett elkövető beismerte tettét, azonban vallomást nem tettek. A nyomozó hatóság az őrizetbe vételükről határozott és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában