Bántalmazás

2024.01.03. 17:29

Megrángatta és meg is akarta ütni a postást egy agresszív miklósi nő

Egy postai kézbesítőt rángatták meg pulóverénél fogva Törökszentmiklóson november 3-án. A Szolnoki Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és önbíráskodás kísérlete miatt állított bíróság elé egy 52 éves helyi nőt.

Pakainé Pusztai Nóra

Forrás: Illusztráció

Fotó: Frank Yvette

Az utcán esett neki a postásnak egy törökszentmiklósi nő novemberben, a szociális ellátást követelte tőle – tájékoztatott az eset részleteiről dr. Ocsovai Ágnes, a Jász- Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség sajtószóvivője.

– Törökszentmiklóson, az utcán kerékpározó postás mellé hajtott egy helyi nő és elkezdett kiabálni, hogy adja át neki a szociális ellátást. Mikor ezt nem tette meg, a nő a pulóver nyakánál fogva rángatta meg a kézbesítőt – tekintett vissza közleményében a szóvivő.

Itt történt a dulakodás
Forrás: Rendőrség

Az 52 éves helyi nő próbálta megütni a kézbesítőt, aki az ütéseket a kezével elhárította.  

A bíróság – az ügyészség indítványa alapján – megállapította a nő bűnösségét, és 3 év próbaidőre felfüggesztett, 1 év 8 hónap börtönbüntetést szabott ki rá.

– A korábban még nem büntetett nő a büntetés enyhítéséért fellebbezett, így az ítélet nem jogerős, az ügy a Szolnoki Törvényszéken folytatódik – közölte dr. Ocsovai Ágnes.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában