„Szép” teljesítmény

2024.04.29. 17:30

Lopott kocsival óhajtott hazaautózni a részeg alattyáni férfi, egy fában kötött ki

Nem kapott fuvart Tiszaroffról Tiszaburára, hát becsüccsent másvalaki autójába egy részeg alattyáni férfi. Célba nem ért, „cserébe” viszont összetörte a kocsit. Jogsija persze nem volt.

Rózsa Róbert

Szép kis bűnlajstromot halmozott fel az az alattyáni férfi, akit egy fának ütközve találtak meg a rendőrök április 25-én Tiszaroff és Tiszabura között.

Úgy gondolta, más autójával fuvarozza át magát Tiszaburára a részeg alattyáni férfi, de egy út menti fának csapódott
Fotó: police.hu

Emberünk – a police.hu tájékoztatása szerint – Tiszaroffról Tiszaburára szeretett volna menni. Mivel azonban nem kapott fuvart, beült egy családi ház előtt parkoló autóba, amelyben benne hagyták a slusszkulcsot.

El is indult Burára, de útközben lesodródott az útról és egy fának ütközött. A kiérkező rendőrök megszondáztatták a 34 éves férfit, akiről nyomban ki is derült, hogy kocsikázása előtt jócskán felöntött a garatra.

Ha még ez sem volna elég: a rendőrök megállapították, hogy az illetőnek nincs is jogosítványa.

Ezt követően további mintavételre előállították, majd a Karcagi Rendőrkapitányságon jármű önkényes elvétele bűntett miatt gyanúsítottként kihallgatták, valamint az engedély nélküli vezetés miatt meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában