Lebukás

2024.05.22. 08:30

Betörőpárost fogtak a rendőrök, többmilliós kárt okozott a két kunmadarasi férfi

Tiszaörsön és Tiszaszentimrén fosztogatott módszeresen az a két kunmadarasi férfi, akiket a napokban fogtak el a tiszafüredi nyomozók. A betörőpáros összesen 18 ingatlanba tört be, mindent vittek, amit találtak.

Molnár-Révész Erika

A megalapozott gyanú szerint a 25 éves és 43 éves kunmadarasi férfi az elmúlt 3 hónapban összesen tizennyolc lakott és lakatlan házba tört be Tiszaörsön és Tiszaszentimrén. A betörőpáros szinte végigfosztogatta a településeket

lopás,betőrőpáros,rendőrség
Fotó: Shutterstock.com / Forrás: Illusztráció

– Volt, hogy nem vittek el semmit, de olyan is, hogy kipakolták az egész ingatlant. Elektronikai felszerelések, kéziszerszámok, gépek, ékszerek és régiségek akadtak a horgukra, több millió forintos kárt okozva ezzel a sértetteknek– tájékoztatott András Hunor Lehel százados, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Hozzátette, a tiszafüredi nyomozók május 16-án elfogták a két férfit, majd 18 rendbeli lopás elkövetése miatt hallgatták ki őket. A bíróság elrendelte letartóztatásukat.

lopás,police.hu,rendőrség
A betörőpárostól lefoglalt lopott holmik, kerti szerszámokat, gépeket, régiségeket zsákmányoltak a lakott és lakatlan ingatlanokból
Forrás: Police.hu

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában