Felhívás

2024.05.14. 11:41

Egy lány és egy fiú is eltűnt Rákócziújfaluból ugyanazon a napon, a rendőrség keresi őket!

A lakosság segítségét kérik a rendőrök.

Szoljon.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi a 13 éves Nagy Ferenc Erik rákócziújfalui lakost, aki május 13-án délelőtt tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik. Felkutatására tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre – olvasható a police.hu oldalon.

Nagy Ferenc Erik, eltűnés
Nagy Ferenc Erik
Forrás: Police.hu

Nagy Ferenc Erik 163 centiméter magas, vékony testalkatú. Barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor fekete farmernadrágot, fekete sportcipőt és fekete alapon narancssárga-fehér feliratos pulóvert viselt.

Nem a 13 esztendős fiú ugyanakkor az egyetlen, akinek nyoma veszett a községben. A Szolnoki Rendőrkapitányság ugyanis ugyancsak eltűnés miatt keresi testvérét, a 14 éves Nagy Amanda Alexát is. Nevezett szintén május 13-án délelőtt otthonából ismeretlen helyre távozott. Felkutatására tett intézkedések ez idáig eredményre nem vezettek.

Nagy Amanda Alexa, eltűnés
Nagy Amanda Alexa
Forrás: Police.hu

Nagy Amanda Alexa 170 centiméter magas, vékony testalkatú, sötétbarna, hosszú hajú és barna szemű. Eltűnésekor fekete szabadidőfelsőt, fehér haspólót, rózsaszín pulóvert és fehér sportcipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható Nagy Ferenc Eriket és Nagy Amanda Alexát felismeri, vagy a tartózkodási helyükről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-56-501-600 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában