Tragédia

2024.05.21. 10:58

Belehalt sérüléseibe a teherautó sofőrje Törökszentmiklósnál - galériával

Árokba borult, fának csapódott egy teherautó Törökszentmiklósnál. A kedd délelőtti balesetet nem élte túl a jármű vezetője.

Rimóczi Ágnes

Árokba borult egy bitument szállító tehergépjármű Törökszentmiklósnál, a sofőr a vezetőfülkébe szorult. Így adtunk hírt nem sokkal ezelőtt hírportálunkon a katasztrófavédelmi igazgatóság elsődleges információja szerint. 

halálos baleset,törökszentmiklós,tehergépjármű
A baleset helyszíne
Fotó: Donka Ferenc

Az esetről a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányságtól kértünk további információt. 

– Egy dombrádi lakos közlekedett járműszerelvénnyel Szolnok irányából Fegyvernek felé, a 4-es számú főúton május 21-én 8 óra 18 perc körüli időben. Haladása során eddig tisztázatlan okból lehaladt a menetiránya szerinti jobb oldali útpadkára, majd a vízelvezető árokban fának csapódott és oldalára borult a 124. Kilométerszelvényben – részletezte András Hunor Lehel. 

A rendőr-főkapitányság sajtóreferense hozzátette: a baleset következtében a tehergépkocsi sofőrje olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Halálos baleset, törökszentmiklós,tehrautó,sofőr,meghalt
Egy dombrádi lakos közlekedett járműszerelvénnyel
Fotó: Donka Ferenc

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában