Rendőrkézen

2024.05.07. 14:00

Sorozattolvajt kapcsoltak le Jászladányon, tizenhat személyt lopott meg

Ingatlanokba surrant be a középkorú férfi, és mindent vitt, amit elbírt.

Mészáros Géza

Egy középkorú férfi lopásokkal keserítette meg a jászladányiak életét. A nyomozók elfogták a notórius tolvajt, kihallgatták és kezdeményezték letartóztatását. A bűncselekmény-sorozatról a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya számolt be hírportálunknak.

Forrás:  Police.hu

Egy 31 éves helyi lakost gyanúsítanak a rendőrök azzal a bűncselekménnyel, ami április 9-éről 10-ére virradóra történt Jászladányban. A megalapozott gyanú szerint a férfi bemászott nagymamája házának ablakán, és a konyhából tartós élelmiszereket vitt el. A tolvaj április 3 és május 4 között sem tétlenkedett, ekkor négy alkalommal lopózott be egy ladányi házba, ahonnan közel kétmillió forintnyi értéket lovasított meg.

A férfit nem csak ezzel a két bűncselekménnyel gyanúsítják a nyomozók, hiszen kihallgatásakor további tizennégy lopást róttak a terhére. A település több ingatlanába beosonva vitt mindent, ami mozdítható volt: laptopokat, pénzt, különböző használati tárgyakat, kerékpárokat.

A nyomozóhatóság a tizenhat jászladányi sértett sérelmére elkövetett vagyoni elleni bűncselekményeket egyesítette, a gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában