Lebukott

2024.05.14. 14:01

Valósággal áhítozott a fém után a jászladányi tolvaj, végül meg is kapta, de nem örült neki

„Némi” fémre támadt gusztusa annak a jászladányi tolvajnak, aki fél kilométer rézvezetéket lopott el egy lakatlan házból. A fémet végül bilincs formájában kapta meg...

Rózsa Róbert

Őrizetbe vettek a jászsági rendőrök egy 19 éves jászladányi tolvajt, akinek a terhére a gyanú szerint többrendbeli lopás róható – tájékoztatott kedden a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

tolvaj, lopás
Bilincs kattant a 19 éves jászladányi tolvaj kezén, aki 500 méter rézvezetéket fújt meg
Fotó: police.hu

A fiatal férfinek azután került bilincs a kezére, hogy egy május 12-ei bejelentés szerint fűkaszát, gázkivezető csövet és 500 méter rézvezetéket loptak el felújítás alatt álló jászladányi házból. A helyi rendőrök a rendelkezésre álló felvételek alapján azonosították a 19 éves férfit, akit előállítottak a Jászladányi Rendőrőrsön, és aki ott beismerő vallomást tett.

A vallomástétel során bebizonyosodott az is: több korábbi lopás is a fiatalember terhére róható. Ezeket az ügyeket ezért egységesítették, a Jászberényi Rendőrkapitányságon ötrendbeli lopás miatt indult büntetőeljárás az ügyben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában