Nem tudta megmagyarázni

2024.05.15. 19:53

Érthetetlen húzás: roppant veszélyes tárgyat tett a vasúti átjáróba egy férfi Tiszafürednél

Szögekkel és csavarokkal teli deszkát tett a egy férfi egy vasúti átjáróba. A tiszafüredi rendőrök elfogták.

Rimóczi Ágnes

A tiszafüredi rendőrök május 14-én délután értesültek róla, miszerint a közösségi médiában fénykép- és videófelvétel terjed arról, hogy valaki szöges deszkát helyezett ki a Tiszafüred és Tiszaörvény közötti vasúti átjáróba – tájékoztatta hírportálunkat a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

elfogás, rendőrség
A rendőrök egy lakóautónál kapták el a tettest
Forrás: Police.hu

Mint kiderült: a rendőrök felkeresték a posztolót, aki elmondta, hogy május 14-én 1 óra 30 perckor észlelte a szögekkel és csavarokkal tűzdelt lécet az átjáróban, majd a felvétel elkészítését követően elhárította a közvetlen balesetveszélyt, és elvitte onnan.

– Az egyenruhások megnézték a térfigyelő kamerák felvételeit, melyen látszott az elkövető és a járműve is. Adatgyűjtés során Tiszafüreden figyeltek fel a videón látható lakóautóra, és megállították. Átvizsgálták a járművet, és több gramm kábítószergyanús növényi törmeléket találtak benne – részletezte az esetet András Hunor Lehel. 

A férfi ezt a szögekkel teletűzdelt falécet rakta a vasúti átjáróba
Forrás: Police.hu

A vármegyei főkapitányság sajtóreferense hozzátette: a 33 éves sofőrt előállították a rendőrkapitányságra, vizeletmintát vettek tőle, illetve a nyomozók a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. 

– Tettét beismerte, de ésszerű magyarázatot nem adott arra, hogy a lécet miért tette a vasúti átjáróba – tette hozzá végül András Hunor Lehel.

A kiérkező rendőrök a lakóautóban kábítószert is találtak
Forrás: Police.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában