hibaelhárítás

2020.05.14. 17:58

Aggregátor biztosítja az áramot a Pletykafaluban

Jelenleg is nagy erőkkel dolgoznak a szakemberek a szolnoki Pletykafalut érintő villamos hálózati hiba elhárításán. A meghibásodás 800 ügyfelet érint, délutántól mindenhol aggregátor biztosítja az áramot a szolgáltató.

Csütörtökön délelőtt meghibásodás történt azon a villamos földkábel hálózaton, amely Pletykafalu városrész áramellátását biztosítja — tájékoztatott közleményében az E.ON. A hiba a Gyopár út – Nagysándor József út – Téglagyári út – Tégla út által határolt területet, illetve környékbeli utcákat érinti. A középfeszültségű hálózaton keletkezett meghibásodás elhárításán három szerelői csoport dolgozik.

Mivel a javítás várhatóan még a késő esti órákban is tart majd, az E.ON szakemberi 4 aggregátort helyeztek üzembe, így biztosítva az áramellátást az érintett családoknak. A berendezéseket 15:30-kor helyezték üzembe és addig működnek majd, amíg a javítás befejeződik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában