Frissítve

2023.06.16. 12:12

Díjakat is átadtak a Szolnok Városi Óvodák évzáró ünnepségén – galériával

A Szolnok Városi Óvodák évzáróját, pedagógusnapi díjátadó ünnepségét tartották meg pénteken a Szigligeti Színházban. Az eseményen szakmai elismeréseket is átadtak a kiemelkedő munkát nyújtó kollégáknak.

Rimóczi Ágnes

Az idei ünnepségen nyolcvanhat pedagógus és kettő közösség számára adtak át elismeréseket

Fotó: Nagy Balázs

Ezúttal gyerekek nélkül gyűltek össze a szolnoki óvódapedagógusok, akik a pedagógusnapi díjátadó ünnepségen találkoztak a Szigligeti Színházban pénteken. A Szolnok Városi Óvodák évzáróján mégis „megjelentek” az óvodások is, hiszen az esemény elején egy kisfilmen mutatták be az idei nevelési év emlékezetes mozzanatait. 

– A képek is mutatják, hogy tartalmas és élménygazdag év volt az idei. Minden dolgozónk a tudásának és emberségének legjavát adta, köszönöm, hogy ezúttal is hitelesen képviselték a gyerekek érdekeit – emelte ki köszöntőjében Szamosfalviné Törőcsik Ibolya. A Szolnok Városi Óvodák intézményvezetője elmondta: a 2007-es megalakulásukkor lefektetett alapokat ma is szem előtt tartják, s eszerint végzik a dolgukat, ami a mai világban nem mindig egyszerű.

Szavait megerősítette Szalay Ferenc is. Szolnok polgármestere kiemelte, hogy az óvodák szerepe és felelőssége óriási. 

Az óvodában bontakozik ki a gyerekek egyénisége, olyan gondolatokat kell eljuttatni hozzájuk, ami jó irányba indítja el a gyerekeket. A gyerekeken keresztül pedig a családokra is hatni kell

– hangsúlyozta a polgármester, aki hozzátette: az önkormányzat próbál segítséget nyújtani az intézménynek. Megújultak már tagintézmények és a jövőben is lesznek még felújítások.

Az esemény fő mozzanataként a pedagógusnapi díjakkal köszöntötték a kiemelkedő szakmai munkát nyújtó dolgozókat, idén a belső ösztönzés elismerési rendszer alapján 86 kolléga és 2 közösség számára adtak át elismeréseket.

„Nívó Díjat” kapott: Fejes Erzsébet (Munkácsy úti Tagintézmény), Juhász Kata (Munkácsy úti Tagintézmény) Mári-Vadkerti Mária (Kacsa úti Tagintézmény)

„Bölcs Tudás Díjat” vehetett át: Hanó Jánosné a Szolnok Városi Óvodák általános-és tanügyigazgatási igazhatóhelyettese, Zrupkó Katalin a Mesekuckó Tagintézmény vezetője és Czinegéné Végh Gabriella.  

„A jó intézményi hírnévért díj” tulajdonosai: Szabóné Susa Orsolya.

„Év Kiváló Vezető Díjat” kapott: Bujákiné Csák Erika (Szivárvány Tagintézmény), Sörös Hedvig (Hétszínvirág Tagintézmény), Varróné Nagy Zsuzsanna (Manóvár Tagintézmény).

„Év Kiváló Pedagógus Díj”: Bacsikné Szűcs Rita (Zengő Tagintézmény), Csízi Viktória (Hold úti Tagintézmény), Földesné Kovács Szilvia (Mesekuckó Tagintézmény)Somogyi Éva (Manóvár Tagintézmény), Vajdáné Csajka Ildikó (Eszterlánc Tagintézmény), Versegi Ildikó a Kolozsvári úti Tagintézmény)

„Kiváló Dolgozó Díjban” részesült Csík Sándorné a (Kertvárosi Tagintézmény), Ftaimi Fatime (Kolozsvári úti Tagintézmény), Horváth Józsefné (Zengő Tagintézmény), Kissné Hoppál Judit (Pitypang Tagintézmény), Molnár Edit (Kacsa úti Tagintézmény), Nagy Dóra Anita (Pöttyös úti Tagintézmény).

„Sikeres közösség elismerés”:  Hétszínvirág Tagintézmény teljes alkalmazotti közössége, Manóvár Tagintézmény teljes alkalmazotti közössége.

„Év ifjú pedagógusa díj”: Juhász Nelli Ágnes (Nyitnikék Tagintézmény).

„Első szakmai sikerdíj”: Horánszky Emese a Szivárvány Tagintézmény), Kormos Alíz (Hétszínvirág Tagintézmény), Medvegyné Csejtey Andrea (Munkácsy úti Tagintézmény), Mile Barbara (FVH Csoport pedagógusa), Tóthné Buhala Zita (Pitypang Tagintézmény).

„Második szakmai sikerdíj”: Kaló Ágnes (Zengő Tagintézmény).

Mesterpedagógus fokozatot ért el: Varróné Nagy Zsuzsanna a Manóvár Tagintézmény vezetője.

Pedagógus II. fokozatba lépett: Kiss Enikő óvodatitkár; Kocsis Judit a Nyitnikék Tagintézmény pedagógusa; Korom Melinda a Gézengúz Tagintézmény pedagógusa.

További elismerések: 

Germán Nikoletta a Szapáry Tagintézmény pedagógusa; Mihalicsné Letenyei Slavica a Hétszínvirág Tagintézmény pedagógusa; Vona Ildikó a Hétszínvirág Tagintézmény pedagógusa, Csibrányné Barnyai Éva a Manóvár Tagintézmény pedagógusa; Dobó Katalin a Munkácsy úti Tagintézmény pedagógusa, Füzes Edit a Kertvárosi Tagintézmény pedagógusa; Kardos Anita a Zengő Tagintézmény pedagógusa; Kocsis Judit a Nyitnikék Tagintézmény pedagógusa; Nagy Zsoltné a Szapáry úti Tagintézmény pedagógusa, Bóka Zsanett az FVH csoport gyógypedagógusa;Fodorné Boda Ildikó a Hétszínvirág Tagintézmény pedagógusa; Fóti Enikő a Mesekuckó Tagintézmény pedagógusa; Kispálné Vattai Anikó a Zengő Tagintézmény pedagógusa; Sári Melinda a Gézengúz Tagintézmény pedagógusa; Szabóné Kun Enikő a Gézengúz Tagintézmény pedagógusa; Angyal Sándorné a Pöttyös Tagintézmény dolgozója; Baczuk Zsolt a Hold Úti Tagintézmény dolgozója; Bálint Gáborné a Pitypang Tagintézmény dolgozója; Bársony Istvánné a Pitypang Tagintézmény dolgozója; Csortos Imre a Kertvárosi Tagintézmény dolgozója; Faragó Zsolt a Tündérkert Tagintézmény dolgozója; Földiné Hubai Rita a Pitypang Tagintézmény dolgozója; Hajdú Lotti a Gézengúz Tagintézmény dolgozója; Kanyó Gvendolin a Hétszínvirág Tagintézmény dolgozója; Krenács Sándorné a Gézengúz Tagintézmény dolgozója; Major Szilvia a Hold Úti Tagintézmény dolgozója; Mészáros Ágnes a Munkácsy Úti Tagintézmény dolgozója; Mozsár Istvánné a Hold Úti Tagintézmény dolgozója; Papp Katalin a Szivárvány Tagintézmény dolgozója; Straussné Bácsi Anita az Igazgatóság dolgozója; Sléder Tiborné a Kolozsvári Úti Tagintézmény dolgozója; Surányi Erika a Manóvár Tagintézmény dolgozója; Szabó Henrietta a Zengő Tagintézmény dolgozója; Szabó János a Kacsa Úti Tagintézmény dolgozója; Básthy Krisztina a Pitypang Tagintézmény dolgozója; Csősz Péter a Szapáry Tagintézmény dolgozója; Kővári Sándorné a Kacsa Úti Tagintézmény dolgozója; Ollé Erika a Munkácsy Tagintézmény dolgozója; Baloghné Zeke Anita az Igazgatóság dolgozója.

Köszöntötték azokat a kollégákat, akik 2023-ban vonulnak nyugdíjba: 

Bozóki Éva (Szivárvány Tagintézmény), Farkas Lajosné (Kacsa úti Tagintézmény), Samu Ferencné (Gézengúz Tagintézmény) Vadasi Nándor (Hold úti Tagintézmény), Aszódiné Erdélyi Szilvia (Pitypang Tagintézmény), Füzes Edit (Kertvárosi Tagintézmény), Mochnácsné Szilágyi Gabriella (Kolozsvári Tagintézmény), Móráné Seres Katalin (Zengő Tagintézmény), Paulovics Mária (Szapáry Tagintézmény), Sas Tiborné (Tündérkert Tagintézmény), Vasas Károlyné, Ponyokai Lajosné, Hamarné Fazekas Mária és Hanó Jánosné igazgatóhelyettes.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában