Jobb megközelíthetőség

2023.07.20. 21:00

Új út, járda és parkolók is épülnek a bölcsődéhez Törökszentmiklóson

130 méter hosszú út, valamint 13 új parkolóhely is épül Törökszentmiklóson, a nemrég átadott új bölcsőde épületénél. A munkálatok a tervek szerint ősszel fejeződnek be.

Molnár-Révész Erika

Elkezdődtek az előkészítő munkálatok a város vadonatúj bölcsődéjénél

Fotó: Mészáros János

Elkezdődtek az előkészítő munkálatok a nemrég átadott új városi bölcsőde előtt, új útszakasz, járda, illetve 13 parkolóhely épül a Szemere Bertalan úton az intézmény jobb megközelíthetősége érdekében.

– Az elkészült tervek alapján 130 méter szakaszon épül ki út, illetve járda a Toldi utcáig, valamint az új bölcsőde elé 12 darab, plusz 1 akadálymentes parkoló létesítését tervezzük. A biztonságos közlekedéshez az utca ezen szakaszán a közvilágítási hálózat is bővítjük. A Szemere Bertalan utca egyik rossz műszaki állapotban lévő szakaszát is felújítjuk – tájékoztatott Marsi Péter, a városfejlesztési osztály vezetője. 

Hozzátette, jelenleg az előkészítő munkák zajlanak, az út és parkoló megépítése augusztus végére várható, míg az útszakasz felújítására szeptember végéig kerül sor.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában