Településrendezés

2024.01.10. 19:00

Sok munkát ad a lehulló levél Örményesen

Nyáron a fűnyírás, tavasszal, ősszel és télen a gallyazás, illetve a falevelek összesöprése ad állandó munkát a közfoglalkoztatottaknak Örményesen, ahol a település elrendezése miatt nagyon sok a zöldfelület.

Molnár-Révész Erika

A lehullott lombot seprik össze a közfoglalkoztatottak Örményesen, a zöldfelületek rendezése szinte állandó munkát ad a településen

Fotó: Mészáros János

Nagyon sok a közterület Örményesen, ez pedig mindig ad munkát a közfoglalkoztatottaknak a kistelepülésen, ahol jelenleg a lehullott faleveleket gereblyézik össze. 

– A zöldhulladékot konténerekbe helyezzük, ebből össesen kettő van a településen. Amikor megtelnek, a szolgáltató a kétpói telepre szállítja, és komposztálja a faleveleket. Az önkormányzatnak nagy kihívást jelent a közterületek karbantartása, ugyanis a település adottságai miatt hatalmas területet kell rendben tartanunk. Míg nyáron a fűnyírás, ősszel és tavasszal télen a gallyazás, a falevelek összesöprése mindig ad munkát a közfoglalkoztatottaknak, akik jelenleg 26-an vannak – tájékoztatott Török Tamás polgármester. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában